Programe

Oameni de actiune
Programul este o suită potentă de 4 sesiuni de coaching cu caracter motivational, eliberator și profund practic. Intenția acestui program este de a conștientiza și de a transforma angajamentele ascunse care stau în calea îndeplinirii obiectivelor tale.

Afla mai multe


Obtainium
„Obtainium” este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program iți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat să iți spui de ani buni. Fără scurtături și fără amânări, acest program personalizat 100% în jurul tău, îți oferă acces la omul de care ți-a fost dor la tine. Pe parcursul celor 8 sesiuni de putere personală ești, de fiecare dată, în poziția de a te privi în ochi și de a descoperi locurile în care ti-ai stat in propria cale spre împlinire.
Afla mai multe

Traieste Viata in Termenii Tai
Traiește Viața în Termenii Tăi este o imersiune totală în ceea ce este posibil pentru tine ca Om, în viața ta. Programul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, punând la dispoziția ta peste 27 de ore de training individual și de grup, împreuna cu alți oameni aflați în aceeași expediție în necunoscut.

Afla mai multe


Karma de neam
Karma de Neam este un program national cu durata de 1 an creat pe un fundament de valori profund romanesti, in intentia de a alinia romanii cu cele 3 principii ale implinirii: apartenenta, bunastare, creativitate

Afla mai multe


3-2-1 Clar Mastermind
3-2-1 Clar: Mastermind este unul dintre cele mai complete programe legate de distribuirea și folosirea constructivă a resurselor de grup. Programul este conceput la intersecția dintre brainstorming, coaching și leadership, pe o fundație în totalitate practică

Afla mai multe


Inova
Programul Inova este conceput în intenția de a da companiilor mici și mijlocii avantul necesar pentru atingerea viziunilor proprii. Acest lucru se realizează prin transformarea canalelor de comunicare între departamentele companiei, cât și prin implicarea decizională a angajaților în procesele cu eficiență mică pe axa timp-rezultate.

Afla mai multe


Comunicare cu impact
Programul „Comunicare cu impact” vine cu promisiunea de a crea într-o companie spațiul necesar creativității, eficienței si motivației, astfel încat rezultatele sa apară natural, făra a fi viciate de uzura comunicării demobilizatoare.

Afla mai multe