Toți campionii eșuează și se ridică!

Toți campionii eșuează și se ridică!

 

Ca orice om care scrie ceva, caut mai întâi să strâng laoalaltă salturile de conștiință pe care doresc să le transmit lumii care va citi. Este ceva care se întâmplă de fiecare dată când dăruim, indiferent de domeniul în care alegem să ne concentrăm atenția.

Abia în momentul în care conțin maturitatea sufletească pentru acea creație , se nasc rafturile în care realitatea își depozitează cu fidelitate cuvintele, faptele, conexiunile și restul proceselor naturale din lumea în care trăim.

Din experiența mea, nu m-am întâlnit până acum, cu lucruri sau situații apărute înainte de vremea lor. Observ periodic semnalele din partea minții mele: E prea devreme! Este inoportun! Ar trebui sa se miște mai repede lucrurile! De ce ai așteptat atât?

Primesc cu bucurie sugestia părții mele pământești, de a adăuga coordonate precis limitate de timp și spațiu în tot ceea ce trăiesc. Accept să adaug și propriile Mea amprentă și în armonia părților mele se naște întregul.

Astăzi, timpul e copt pentru o discuție despre trăsături rare în specia umană.

De ceva vreme, din vara anului 2019, am creat o metodă de învățare, pe care o voi publica foarte curând într-o carte numită Codex Obtainium.

La răsăritul acestei creații stă iubirea enormă pe care o port față de oameni și dorința ca ei să poată primi informațiile pe care și le doresc, direct și conștient, din conștiința coletivă, prin transfer de lumină. Acum folosim dispozitive, adaptoare, substanțe sau laboratoare, pentru a ne satisface setea de cunoștere și de nemărginire.

Imaginează-ți că orice cheie, pentru orice ușă, pentru a pune în mișcare mecanismul de zăvoare și pentru a o deschide, e necesar să aibă mai întâi o formă geometrică care să susțină mișcarea liberă a pârghiilor din încuietori.

Același lucru se întâmplă și în mecanismele energetice. Fiecare frecvență este purtătoarea informațiilor specifice nivelului său. De aceea, auzim muzica de la radio, doar când pornim radioul dar nu și atunci când folosim cuptorul cu microunde sau lampa cu lumină infraroșie .

În cazul mecanismului infinit de complex numit ființa umană, realitatea se desfășoară pe baza acelorași principii. Gânduri de o anumită consistență sunt purtătoare ale informațiilor specifice acelor frecvențe. Imediat după validarea planurilor arhitecturale, se instaurează șantierul în lucru și realitatea devine ceea ce am intenționat conștient sau inconștient, prin acțiuni.

Dacă în spatele deschiderii unei uși stă intenția de a trece dincolo de ea, dacă pe fundalul creării unei familii stă intenția de perenitate, sau dacă dincolo de un business robust stă intenția de dăruire, este posibil oare ca limbajul comun tuturor lucrurilor din realitate să fie intenția?

Iar dacă această posibilitate este legitimă, putem transfera intenții înainte de a transfera realități fiizice din gândire în lume?

Aici am început să mă întreb unde se ascund acele porți către niveluri de înțelegere de frecvențe rare? Unde sunt salturile de conștiință pe care le doresc pentru a aduce pacea în lume, sau în familii, sau în sănătatea oamenilor? Poate un oraș, o țară, o familie să intenționeze împreună către un viitor care onorează individual, fiecare suflet, și unitar, întregul?

Am primit răspunsul urmărind un videoclip motivațional al lui Arnold Schwartzenegger. El a spus scurt și sec: ”Urăsc planul B!”

Atunci am înțeles unde pot găsi izvorul de lumină spirituală pe care îl căutam de ceva vreme: este peste tot în lume și în special în cuvintele fiecărui om, de fiecare dată.

Drumul spre viitorul nostru stă în cuvintele celor ce au ajuns deja acolo. Prin asta nu mă refer la călătorii în viitorul omenirii ci la feluri de a fi din viitorul care este posibil pentru fiecare dintre noi.

Nimeni nu isi poate ascunde nivelul de evolutie la care se afla, niciodata. Dupa descoperirea autenticitatii, care e la temelia oricarui creator, a te ascunde vine cu o durere ce depaseste pragurile organelor de simt.

De aceea, cheia depasirii oricarei paradigme, fie ea de iubire, conectare, implinire sau abundenta, e permanent la vedere si larg disponibila.

Aceasta cheie se regaseste in fiecare cuvant rostit de oamenii care traiesc deja acele valori. Fiecare fraza rostita de omul care contine deja saltul spre care aspiri, poate deveni farul calauzitor catre lumea in care doresti sa traiesti.

Fiecare om devine un far călăuzitor către descoperiri din propriul său Univers iar aceste descoperiri sunt legitime atunci când acea persoană poate genera în mod suveran și repetitiv feluri de a fi de valoare

Oamenii au performanța cea mai mare atunci cand țintesc către ceea ce doresc din toată inima, cu pasiune și din toată mintea, cu focus. Sucesul apare atunci când ei nu au un plan de rezerva, pentru ca doar in absenta sigurantei se naste increderea in sine.

Jocul succesului nu este despre a esua sau a castiga. Ceea ce hraneste natura frumusetii noastre umane este pasiunea care se naste atunci cand suntem 100% in joc.

Iar pasiunea apare cand te daruiesti in intregime jocului pe care l-ai ales.

Alegerea nu e suma tuturor momentelor in care simti ca vrei sa iti vezi visele devenind realitate. Aceasta e doar definitia chefului sau a toanelor pe care orice om viu le are.

Alegerea este bucuria de a pune unul langa altul, pe rand si in timp, toti pasii care pun in realitate viziunea care iti face muzicuța din piept sa cante.

In sunetul acestui cantec se trezeste generozitatea lumii care te inconjoara.

De aceea e important sa primenesti permanent izvorul daruirii, daruind mai departe. Daruirea nu poate fi stocata spre propria imbogatire. Doar curgerea ei spre lumea din care a venit limpezeste si sporeste firul de lumina cristalina pe care il numim in lume abundenta.

Aceasta este puterea actiunii.

Cand iubesti ceva, iubesti tot ce a fost si tot ce va deveni iar acest lucru se aplică la oameni, familii, comunități sau afaceri, cauze sau chiar țări întregi.

Oamenii apreciaza ceea ce faci imediat ce inteleg de ce o faci, pentru că în această înțelegere stă posibilitatea de a conecta comunicarea la nivelul cel mai adânc, la nivel de intenție oferită și primită, dăruită și acceptată.

Fascinatia oamenilor pentru tot ceea ce reprezinta simboluri exterioare ale puterii (bani, autoritate, aur) dispare imediat ce omul isi gaseste coerenta , iubindu-si mintea din toata inima. Ceea ce rămâne sunt doar oameni care înțeleg și care au fost înțeleși. Acesta este tărâmul în care umanitatea evoluează de la sine și prin sine.

Patriotiii nu iubesc si nu apara materialul din care e facut steagul, ci valorile pe care le au in comun cu crezul natiunii lor.

Un simbol capata semnificatie doar atunci cand ii daruim puterea noastra.

No Comments

Post A Comment