Sunt dispus să fac orice ca să simt că aparțin!

Sunt dispus să fac orice ca să simt că aparțin!

Nu am văzut încă Om să nu se întrebe dacă e suficient de bun pentru lumea în care trăiește, dacă e singur, dacă e observat sau dacă cineva îi stă alături.

Chiar ieri mi-a spus cineva: „Sunt dispus să fac orice ca să simt că aparțin”.

Garanția cea mai solidă a faptului că aparții și funcționezi ca parte din întreg este faptul că ai un corp și că acel corp conține viață.

Aici vine miracolul cel mai frumos al vieții, actul cu o putere evidentă, măsurabilă și permanent prezentă. Corpul uman conține aproximativ 37.2 trilioane de celule (37 200 000 000 000) care muncesc sub comanda ta. Faptul că le ții pe toate laolaltă, le inspiri, le recompensezi, le menții și le conduci, îmi spune că ești un Leader. A fi în viață înseamnă a fi un Leader. Leaderii sunt formați din celule naturale venite din mediul înconjurător.

Ai 37.2 trilioane de motive să fii conectat cu natura din care ești format. Hai sa ne uităm totuși puțin la felurile în care ne conectăm cu natura, felurile în care ea este permanent prezentă în ființa, corpul și mintea noastră.

În primul rând, respirăm! Aerul care ne cuprinde plămânii de fiecare dată când inspirăm, conține tot ce e necesar pentru a trăi. Resursa principală a comunității de microbi din care suntem formați este aerul și mai mult de atât, această resursă este disponibilă gratuit, peste tot în jurul nostru. Din prima putem observa că trăim într-o viață care a fost construită în spiritul abundenței. Elementul primordial de întreținere a vieții este la îndemână, de jur împrejurul nostru. Capacitatea de a fi recunoscător pentru aerul pe care îl respiri îți aduce acceptarea că Natura este prezentă în plămânii tăi și prin asta în viața ta, în fiecare moment.

În același fel, de fiecare dată când expirăm, un fragment din cine suntem noi iese în lume și o inundă. De câte ori e necesar să inspire și să expire oamenii de pe planeta asta pentru ca fiecare atom din atmosferă să fi fost în pieptul fiecărei ființe umane? Când aflăm răspunsul la întrebarea asta vom realiza că noi oamenii, suntem cu toții laolaltă, un organism viu.

Omul este parte din Natură și permanent sub protecția ei. Toate celulele pe care le conținem, funcționează și se regenerează prin apa și mâncarea pe care le consumăm. Fără aceste două materii prime, comunitatea de celule în fruntea căreia trăim, nu ar putea funcționa.

Nu uita: ești în viață, ești un conducător demn de comunitatea ta!

No Comments

Post A Comment