Traieste Viata in Termenii Tai

Traieste Viata in Termenii Tai

 

Traiește Viața în Termenii Tăi este o imersiune totală în ceea ce este posibil pentru tine ca Om, în viața ta.

Programul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, punând la dispoziția ta peste 27 de ore de training individual și de grup, împreuna cu alți oameni aflați în aceeași expediție în necunoscut.

Felurile în care privești viața vor fi dezvelite complet în fața ta, lăsându-te față în față cu certitudinea responsabilității tale totale pentru tot ceea ce apare în universul tău.

Interacțiunile de grup, împărtășirile care îți deschid ochii la propriile puncte oarbe cât și exercițiile practice tranșante, au rolul de a alinia persoana care ești cu persoana care ți-ai dorit dintotdeauna să fii.

Unitațile de măsură a timpului în acest curs sunt DOP-ul și POD-ul. Una măsoară ceea ce ai devenit pornind din trecutul pe care l-ai avut, cealaltă indică ce alegi să devii venind din viitorul pe care îl creezi. Dezvoltarea Orizontului Personal și Pragul de Obținere a Distincțiilor indică toate locurile în care tu consideri că viața ta este lipsită de rezultate, pasiune sau, pur și simplu, necreată încă.

Pe tot parcursul acestui traseu fără de întoarcere, vei fi pus față în față cu locurile și momentele în care ai ales să fii sau să acționezi drept varianta ta mai puțin puternică sau mai puțin inspirată.

Apoi îți vei asuma alegerea de a te crea din nou în felurile în care te inspiră cel mai mult, generând lanțuri de acțiuni de neoprit către tot ceea ce este important pentru tine.