Obtainium

Obtainium

 

„Obtainium” este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program iți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat să iți spui de ani buni. Pe parcursul  celor 8 sesiuni din acest program ești, de fiecare dată, în poziția de a te privi în ochi și de a descoperi locurile în care ți-ai stat in propria cale spre împlinire.

„Obtainium” este conceput din acțiuni, atitudini și trăiri care se întâmplă cu mult în afara zonei de confort, redefinind, astfel, ceea ce este posibil în Universul tău.

Intenția programului este ca tu să scoți la iveală acele evenimente, gânduri și comportamente prin care obiectivele și năzuințele tale cele mai de preț au fost amânate, abandonate sau declarate imposibile. Apoi, prin metode și activități de excepție iei, pe propriile puteri, acțiuni dezlănțuite pe direcția a ceea ce te face cu adevărat să vibrezi în viață.

Felul în care privești comunicarea, integritatea, autenticitatea și afinitatea față de oamenii din jurul tău este transformat de „Obtainium” lăsând, la sfârșitul acestui program, cale liberă spre ceea ce îți face inima să bată.

Promisiunea programului este că, după această aventură,tu vei fi de nerecunoscut pentru propria persoană, dar și pentru ceilalți, găsind puterea, curajul și inspirația de a explora teritoriile interzise din viața ta.

„Obtainium” este fundamentat pe teme dificile, misiuni „imposibile” și dialoguri cu „fluturi în stomac” pe parcursul cărora temeliile propriei tale vieți for fi transformate spre a conține ceea ce ți-ai spus că nu poți avea niciodată.

Vreau mai multe informatii