replica uhren orologi replica rolex replica replique rolex replica rolex zegarki repliki replica uhren rolex replica replicas relojes rolex replica

Karma de neam

Karma de neam

 

Karma de Neam este un program national cu durata de 1 an creat pe un fundament de valori profund romanesti, in intentia de a alinia romanii cu cele 3 principii ale implinirii: apartenenta, bunastare, creativitate

ABC-ul neamului romanesc este generat si aplicat pe parcursul celor 12 luni prin transformari personale si de grup care tintesc cu precizie spre inspirarea unui context comunitar de succes.

Fiecare om, in fiecare moment face parte dintr-o multitudine de comunitati. Nivelul de performanta pe care fiecare om il genereaza in acele comunitati este indicatorul principal in acest program. Oamenii sunt unitari in toate domeniile in care functioneaza si acest lucru este generat prin insasi natura fiintei noastre. Felul in care ne raportam la autoritati, la familie, la prieteni, la afacere este felul in care ne raportam la noi.

De aceea, acest training de durata influenteaza insasi temelia pe care s-a cladit fiinta noastra individuala, cat si cea nationala.
Impactul si extinderea acestui program in intreg spectrul de comunitati din care apartinem – este TOTAL.

Felul in care ne vedem pe noi si in care suntem vazuti de membrii comunitatilor noastre este in intregime transformat in functie de ceea ce noi insine cream acolo ca si indivizi sau ca grup.

Programul Karma de Neam atinge romanii si romanismul la cel mai adanc nivel pentru ca este conceput pe baza trasaturilor interioare ale romanului de rand si ale poporului roman. Acest training face posibila afectarea comunitatilor noastre cele mai intime prin transformarea propriului nostru context individual. Acest lucru este necesar si de dorit in orice loc in care vrem sa facem o diferenta, incepand cu familia, afacerea, locul de munca, cercurile de prieteni, partidul politic sau scoala din care facem parte.

Vreau mai multe informatii