3-2-1 CLAR MASTERMIND

3-2-1 Clar Mastermind

 

3-2-1 Clar: Mastermind este unul dintre cele mai complete programe legate de distribuirea și folosirea constructivă a resurselor de grup. Programul este conceput la intersecția dintre brainstorming, coaching și leadership, pe o fundație în totalitate practică

Salturile calitative în acest mastermind se obțin prin aplicarea concretă a unor metode clare și eficiente, în interiorul unui grup ale cărui interese se focusează asupra persoanei tale. În mod similar, toți și fiecare din participanții la acest grup de oameni extraordinari, beneficiază de puterea, influența, resursele și conectivitatea celorlaltor persoane. Nota distinctă a acestui program vine din puterea intenționalității colective, întrucât parte din programul de absolvire este, pe lângă realizarea propriului obiectiv, și îndeplinirea unui program de utilitate comunitară imediată.

Participantii la 3-2-1 Clar: Mastermind, se redefinesc ca oameni și ca membri ai echipei, în așa fel, încât la sfârșitul celor 4 luni de training, ei ating promisiunea cursului. Promisiunea noastră este că membrii ajung sa se vada pe ei inșiși drept oameni de acțiune, cu integritate, decisivitate, putere de convingere și capacitate totală de leadership carismatic.

Toate aceste distincții sunt dobândite prin fiecare pas și fiecare acțiune care este luată în toate cele 4 dimensiuni ale umanității: individual, de echipă, de comunitate și de națiune. Acesta este programul în care promisiunile pe care le faci sculptează insăși ascultarea și angajamentele colegilor de echipă față de tine.

Nivelul pana la care se transformă fiecare colectivitate din care faci parte si felul in care te regasesti ca fiind sursa a afinitatii si a contributiei in comunitatile tale, reprezinta contextul de fiecare secunda al mastermindului. In acest fel, cele 7 principii ale unui obiectiv inevitabil devin punctele forte ale fiecarui participant.

Ziua în care viaţa ta intră pe făgaşul succesului este ziua în care incepi să îi tragi de mânecă pe oameni, atunci când divorţează de visele lor. Acest lucru se întamplă pentru că acei oameni vor fi pentru totdeauna alături de tine, în propriile tale cuceriri.

Deviza programului este: Toti pentru unul si unul pentru toti!

Vreau mai multe informatii