replica uhren orologi replica rolex replica replique rolex replica rolex zegarki repliki replica uhren rolex replica replicas relojes rolex replica

Programe

[vc_row][vc_column width=’1/4′]Oameni de actiune[/vc_column][vc_column width=’3/4′]Programul este o suită potentă de 4 sesiuni de coaching cu caracter motivational, eliberator și profund practic. Intenția acestui program este de a conștientiza și de a transforma angajamentele ascunse care stau în calea îndeplinirii obiectivelor tale.

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]Obtainium[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]”Obtainium” este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program iți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat să iți spui de ani buni. Fără scurtături și fără amânări, acest program personalizat 100% în jurul tău, îți oferă acces la omul de care ți-a fost dor la tine. Pe parcursul celor 8 sesiuni de putere personală ești, de fiecare dată, în poziția de a te privi în ochi și de a descoperi locurile în care ti-ai stat in propria cale spre împlinire.
Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]Traieste Viata in Termenii Tai[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]Traiește Viața în Termenii Tăi este o imersiune totală în ceea ce este posibil pentru tine ca Om, în viața ta. Programul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, punând la dispoziția ta peste 27 de ore de training individual și de grup, împreuna cu alți oameni aflați în aceeași expediție în necunoscut.

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]Karma de neam[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]Karma de Neam este un program national cu durata de 1 an creat pe un fundament de valori profund romanesti, in intentia de a alinia romanii cu cele 3 principii ale implinirii: apartenenta, bunastare, creativitate

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]3-2-1 Clar Mastermind
[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]3-2-1 Clar: Mastermind este unul dintre cele mai complete programe legate de distribuirea și folosirea constructivă a resurselor de grup. Programul este conceput la intersecția dintre brainstorming, coaching și leadership, pe o fundație în totalitate practică

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]Inova
[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]Programul Inova este conceput în intenția de a da companiilor mici și mijlocii avantul necesar pentru atingerea viziunilor proprii. Acest lucru se realizează prin transformarea canalelor de comunicare între departamentele companiei, cât și prin implicarea decizională a angajaților în procesele cu eficiență mică pe axa timp-rezultate.

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]


[vc_row][vc_column width=’1/4′]Comunicare cu impact[/vc_column] [vc_column width=’3/4′]Programul „Comunicare cu impact” vine cu promisiunea de a crea într-o companie spațiul necesar creativității, eficienței si motivației, astfel încat rezultatele sa apară natural, făra a fi viciate de uzura comunicării demobilizatoare.

Afla mai multe
[/vc_column][/vc_row]