replica uhren orologi replica rolex replica replique rolex replica rolex zegarki repliki replica uhren rolex replica replicas relojes rolex replica

Despre

[vc_row][vc_column width=’2/3′]Marius și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite, la începutul mileniului 3.

El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné.  [/vc_column][vc_column width=’1/3′]  [/vc_column][/vc_row]

Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. Acceptat în  sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor, Marius a fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria spirituală care i-a fost destinată.

Muntii Stancosi

Abordarea sa directă a prezentului și a acțiunii l-a propulsat în mai puțin de 5 ani în managementul celui mai mare retailer de produse de electronice din SUA, unde a inspirat spre succes mii de oameni.

Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de coaching în care motivația, optimismul și acceptarea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor.

Orientat în mod autentic către ceea ce face cu adevărat o diferență pentru semenii săi, Marius produce indivizilor și comunităților pe care le atinge o conexiune adânca cu propriile lor valori și obiective.

Revenit în Europa, a ales Londra și s-a dedicat în totalitate sculptării sale ca mentor și coach în interiorul unei companii de clasa mondială din domeniul ontologiei. Dupa trei ani de dezvoltare și antrenare într-una din cele mai eficiente academii umane, Marius intră în corpul de leaderi al companiei,  fiind  la acel moment, unul din cei 3 români cu capacități similare la nivel european.

El scrie la sfârșitul anului 2015 prima sa carte, „The Performance Optimizer”

În 2016, Marius s-a întors în țară  cu angajamentul de a sprijini fiecare client si persoană pe care îi întâlnește spre ceea ce este posibil în viața lor. El oferă programe și sesiuni cu un impact real, practic și imediat asupra calității vieții și a rezultatelor oamenilor, companiilor și comunităților.

Marius Spiridon - Traieste VIata in Termenii TaiCartea lui, tradusă acum în românește sub numele de „Trăiește o viață nelimitată”, a fost publicată și pentru cititorii din țara lui.

Inovator al unui stil propriu, maturizat în aproape două decenii de cunoaștere, pe o fundație profund românească, Marius a venit acasă să dea românilor ce-i al românilor: Experienta! Unitate! Creatie!