[SOLD OUT]

Mai sunt locuri disponibile pentru cursul din

24 – 25 Februarie 2018 – Bucuresti

 

Te invit la o imersiune transformațională de 2 zile, completată de un mastermind de 6 sesiuni bilunare online practice a câte 90 minute fiecare.

Iti garantez ca la finalul cursului vei pleca acasa cu 10 actiuni care iti vor oferi viziunea si instrumentele sa:

1. Avansezi rapid in direcţia obiectivelor şi angajamentelor tale

2. Îți crești eficiența personală și poți să obții mai multe de la viață

3. Reușești să obții rezultate extraordinare de fiecare dată

10 acțiuni noi cu care ieși din cursul intensiv

Trăiește Viața în Termenii Tăi

Abordezi propriile probleme cu putere

Ești în acțiune către angajamentele tale
Devii conștient(ă) de locurile în care te blochezi
Folosești frica pentru a crește
Elimini repetarea acțiunilor distructive
Redefinești felul cum te raportezi la cuvântul tău
Redescoperi liniștea sufletească în viața ta
Ești tu însăți / însuți
Îți regăsești fericirea
Creezi o nouă relație cu viitorul tău

Ce zic alte persoane care au participat ?

Florin Talpeş

Participarea la cursul tău a fost o experiență interesantă care m-a făcut să descopăr aspecte despre mine și relația cu ceilalți.

Am redescoperit o sursă de optimism și încredere de care uitasem. Participarea la curs lasă loc să interpretezi relațiile interumane și îndrumă spre aspectul pozitiv și comprehensiv al acestora.

Ca final pot spune: Mulțumesc pentru această experiență!

Nicoleta Voinea

Cristiana, Elena şi Marius

O sa fiu foarte scurta in ceea ce a insemnat discutiile cu tine prin faptul ca ai reusit sa ma faci sa fiu mult mai intelegatoare cu cei din jurul meu ,sa gestionez mult mai bine anumite momente,sa vad oamenii altfel ….,sa ma descopar ca pot gandi si realiza altfel lucrurile dacat pana acum atat in viata personala cat si cea profesionala.

Iti multumesc pentru tot. Esti persoana (mentorul ) pe care ma pot baza.

Florentina Danila

Despre Trainer

Marius Spiridon

Printr-o întamplare fericită, Marius a început aventura vieţii sale in Munţii Stâncoşi, din centrul Statelor Unite.

Acolo a fost adoptat de către familia sa de suflet, tribul de indieni Navajo, din cultura Diné, care l-a format ca leader şi ca om.

Alături de ei a capatat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte.

A fost acceptat în sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor și astfel a fost călăuzit de cei mai înțelepți oameni din trib în călătoria spirituală ce i-a fost destinată

Abordarea sa directă a prezentului și a acțiunii l-a propulsat pe Marius în mai puțin de 5 ani în managementul celui mai mare retailer de produse electronice din SUA, unde a inspirat spre succes mii de oameni.

Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de coaching în care motivația, optimismul și acceptarea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor.

Orientat în mod autentic către ceea ce face cu adevărat o diferență pentru semenii săi, Marius produce indivizilor și comunităților pe care le atinge o conexiune adâncă cu propriile valori și obiective

Revenit în Europa, a ales Londra și s-a dedicat în totalitate sculptării sale ca mentor și coach în interiorul unei companii de clasa mondială din domeniul ontologiei.

După trei ani de dezvoltare și antrenare într-una din cele mai eficiente academii umane, Marius intră în corpul de leaderi al companiei, fiind la acel moment, unul din cei 3 români cu capacități similare la nivel european.

La sfârșitul lui 2015, Marius a lansat prima lui carte „The Performance Optimizer”

În 2016, Marius s-a întors în țară cu angajamentul de a sprijini fiecare persoană pe care o întâlnește spre ceea ce este posibil în viața ei. El oferă programe și sesiuni cu un impact real, practic și imediat asupra calității vieții și a rezultatelor oamenilor, companiilor și comunităților.

Inovator al unui stil propriu, maturizat în aproape două decenii de cunoaștere, pe o fundație profund românească, Marius a venit acasă să dea românilor ce-i al românilor: Experiență, unitate și creație!

Vrei sa-ti creezi propriul viitor?

Am nevoie de datele tale ca sa te contactez

Cum ne iubim problemele?